Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1002
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 239
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 218
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 41
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1002
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 239
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 218
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 41
Składniki
Szparagi obrać delikatnie, zblanszować, odciąć główki i odłożyć. Ułożyć szparagi w naczyniu żaroodpornym, posypać połówkami oliwek, pomidorami pokrojonymi w paseczki i serami.
Zapiekać ok. 20 minut pod przykryciem. Przed podaniem na wierzchu ułożyć główki szparagów. Smacznego :D