Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5051
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419420
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5051
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419420
Składniki
Szparagi obrać delikatnie, zblanszować, odciąć główki i odłożyć. Ułożyć szparagi w naczyniu żaroodpornym, posypać połówkami oliwek, pomidorami pokrojonymi w paseczki i serami.
Zapiekać ok. 20 minut pod przykryciem. Przed podaniem na wierzchu ułożyć główki szparagów. Smacznego :D