Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi kochamy w każdej postaci <3
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456775
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1205
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2084
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456775
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1205
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2084
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Składniki
Szparagi oczyszczamy, usuwamy zgrubiałe końcówki. Układamy na blaszce. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Mieszamy z olejem, musztardą, solą oraz pieprzem. Polewamy szparagi. Całość zapiekamy 20 min w temperaturze 180°C.