Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi kochamy w każdej postaci <3
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2920
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422019
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2213
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2920
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422019
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2213
Składniki
Szparagi oczyszczamy, usuwamy zgrubiałe końcówki. Układamy na blaszce. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Mieszamy z olejem, musztardą, solą oraz pieprzem. Polewamy szparagi. Całość zapiekamy 20 min w temperaturze 180°C.