Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi kochamy w każdej postaci <3
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117977
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8367
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3108
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2078
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1526
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117977
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8367
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3108
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2078
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1526
Składniki
Szparagi oczyszczamy, usuwamy zgrubiałe końcówki. Układamy na blaszce. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Mieszamy z olejem, musztardą, solą oraz pieprzem. Polewamy szparagi. Całość zapiekamy 20 min w temperaturze 180°C.