Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja, która może stanowić zarówno zdrową przekąskę, sałatkę, jak i smaczny dodatek do II dania ;)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 209
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1186
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1234
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13351
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 209
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1186
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1234
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13351
Składniki
Liście szpinaku myjemy, suszymy, odcinamy końcówki i układamy na półmisku. Dodajemy plastry banana, które należy skropić sokiem z cytryny. Na patelni z brązowego cukru robimy karmel i dodajemy plastry gruszki. Ziarna słonecznika prażymy na suchej, rozgrzanej patelni. Na półmisek przekładamy karmelizowaną gruszkę i połówki winogrona. Całość polewamy sokiem z gruszek i posypujemy słonecznikiem. Smacznego!