Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja, która może stanowić zarówno zdrową przekąskę, sałatkę, jak i smaczny dodatek do II dania ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11450
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1225
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11986
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2158
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11450
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1225
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11986
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2158
Składniki
Liście szpinaku myjemy, suszymy, odcinamy końcówki i układamy na półmisku. Dodajemy plastry banana, które należy skropić sokiem z cytryny. Na patelni z brązowego cukru robimy karmel i dodajemy plastry gruszki. Ziarna słonecznika prażymy na suchej, rozgrzanej patelni. Na półmisek przekładamy karmelizowaną gruszkę i połówki winogrona. Całość polewamy sokiem z gruszek i posypujemy słonecznikiem. Smacznego!