Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 101
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 236
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 101
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 236
Składniki
Ciasto francuskie pokroić w kwadraty i nakładać na nie przygotowany farsz, potem lepić narożniki i gotowe.
Farsz: podsmażyć bardzo drobno posiekaną cebulę. Na odrobinie masła odparować mrożony szpinak, posolić i odstawić do ostygnięcia.Do ostygniętego szpinaku dodać ricottę, starty parmezan, gałkę muszkatołową, sól i pieprz oraz podsmażoną wcześniej cebulkę, na koniec wyciskamy czosnek. Wszystko dobrze wymieszać.
Ciasteczka pieczemy ok.15 minut.