Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest bardzo szybka grzanka, którą możemy zrobić rano wieczorem i popołudniu, ale o każdej porze smakuje wybornie. I ważna sprawa bułka wykorzystywana do tej grzanki nie musi być pierwszej świeżości.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2846
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2846
Składniki
Na początku na talerz kładziemy kromki pokrojone bułki. Ilość zależna od Waszych potrzeb u mnie jest 3 szt.
Następnie kładziemy plastry sera i na ser dodajemy pokrojony boczek. Jak ktoś lubi to można dodać więcej będzie treściwsze danie.
Na koniec dodajemy pomidor i talarek cebuli. Wstawiamy do pieca nastawionego na grilla poziom 3 i opiekamy do momentu kiedy ser będzie rozpuszczony a cebulka miękka. Jest to około 1-2 minuty.
A oto efekt naszej pracy. Przed podaniem robimy dużą kroplę z kechupu oraz remolady. Jeśli się podoba to proszę lajkujcie, komentujcie i polecajcie znajomym. Smacznego