Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ciągu 30 minut można przyrządzić niesamowitą ucztę nie tylko dla podniebienia.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19171
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 12999
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1626
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232047
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19171
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 12999
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1626
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232047
Składniki
Sałatę myjemy, osuszamy, kroimy. Pomidorki myjemy, kroimy. Oliwki osączamy, kroimy. Szalotki obieramy, kroimy. Pieprz osączamy. Śliwki myjemy, kroimy w kostkę. Owoce i warzywa, razem z serem mieszamy, polewamy oliwą i octem (do smaku). (Ewentualnie można dodać miód). W tym czasie piekarnik rozgrzewamy do 180°C. Bagietki dowolnie kroimy i zapiekamy kwadrans. Jednocześnie bekon smażymy na suchej patelni. Bagietki nacieramy ząbkiem czosnku, polewamy wytopionym tłuszczem z bekonu. Podajemy razem.