Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ciągu 30 minut można przyrządzić niesamowitą ucztę nie tylko dla podniebienia.
Domowy comfort food.
Odsłon: 27
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 41
Moja propozycja na sernik prosty, łatwy i smaczny. Sernik na spodzie z biszko...
Odsłon: 46
Pyszne danie na drugie śniadanie.
Odsłon: 38
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 407
Domowy comfort food.
Odsłon: 27
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 41
Moja propozycja na sernik prosty, łatwy i smaczny. Sernik na spodzie z biszko...
Odsłon: 46
Pyszne danie na drugie śniadanie.
Odsłon: 38
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 407
Składniki
Sałatę myjemy, osuszamy, kroimy. Pomidorki myjemy, kroimy. Oliwki osączamy, kroimy. Szalotki obieramy, kroimy. Pieprz osączamy. Śliwki myjemy, kroimy w kostkę. Owoce i warzywa, razem z serem mieszamy, polewamy oliwą i octem (do smaku). (Ewentualnie można dodać miód). W tym czasie piekarnik rozgrzewamy do 180°C. Bagietki dowolnie kroimy i zapiekamy kwadrans. Jednocześnie bekon smażymy na suchej patelni. Bagietki nacieramy ząbkiem czosnku, polewamy wytopionym tłuszczem z bekonu. Podajemy razem.