Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy przyjdzie ochota na coś, a zazwyczaj nie wiadomo co to ma być, takie bułki sprawdzają się idealnie. Szybko, prosto, można wrzucić w nie to, co ma się pod ręką.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 420
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 2967
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 46
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 420
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 2967
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 46
Składniki
Wierzch bułki ścinamy. Miąższ wydrążamy. Środek smarujemy remuladą, kładziemy szynkę parmeńską, wrzucamy starty ser i wbijamy jajko. Pieczemy 20 min w temperaturze 180°C.