Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy przyjdzie ochota na coś, a zazwyczaj nie wiadomo co to ma być, takie bułki sprawdzają się idealnie. Szybko, prosto, można wrzucić w nie to, co ma się pod ręką.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5091
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5091
Składniki
Wierzch bułki ścinamy. Miąższ wydrążamy. Środek smarujemy remuladą, kładziemy szynkę parmeńską, wrzucamy starty ser i wbijamy jajko. Pieczemy 20 min w temperaturze 180°C.