Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy przyjdzie ochota na coś, a zazwyczaj nie wiadomo co to ma być, takie bułki sprawdzają się idealnie. Szybko, prosto, można wrzucić w nie to, co ma się pod ręką.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 568
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 568
Składniki
Wierzch bułki ścinamy. Miąższ wydrążamy. Środek smarujemy remuladą, kładziemy szynkę parmeńską, wrzucamy starty ser i wbijamy jajko. Pieczemy 20 min w temperaturze 180°C.