Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy przyjdzie ochota na coś, a zazwyczaj nie wiadomo co to ma być, takie bułki sprawdzają się idealnie. Szybko, prosto, można wrzucić w nie to, co ma się pod ręką.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 593
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11909
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 593
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11909
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Wierzch bułki ścinamy. Miąższ wydrążamy. Środek smarujemy remuladą, kładziemy szynkę parmeńską, wrzucamy starty ser i wbijamy jajko. Pieczemy 20 min w temperaturze 180°C.