Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam szybkie pizzerinki dziś na gotowym spodzie do pizzy z powodu braku czasu na zrobienie domowego ciasta. Z pieczarkami, szynką i oliwkami.
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1557
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 341
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1557
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 341
Składniki
Pięć około 13-15 minut lub do zrozumienia w temperaturze 180 st. Podaj z ketchupem lub sosem czosnkowym.
Pieczarki i cebule obierz i pokrój, następnie podsmaż na oleju, pod koniec smażenia dodaj pokrojoną paprykę, dopraw solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym, ziołami oraz papryką słodką.
Gotowe ciasto pokrój na 6 kwadratów, na każdy z nich połóż po łyżce krojonych pomidorów, po 2 łyżki podsmażonych pieczarek z papryką, na wierzch połóż pokrojoną szynkę i oliwki. Posyp startą mozzarellą.