Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 13-03-2024
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świątecznym stole. Herbata i łupiny cebuli nadają wędzony sznyt. Dodatkowo szybka w przygotowaniu.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 399
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1785
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 399
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1785
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Składniki
Szynkę zapeklować na, 24 godziny w soli peklowej. Szynkę włożyć do siatki. Pozostałe składniki zagotować i włożyć do nich szynkę. Gotować na wolnym ogniu 1,5 godz. Zostawić w zalewie do wystygnięcia. Smacznego:)