Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 13-03-2024
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świątecznym stole. Herbata i łupiny cebuli nadają wędzony sznyt. Dodatkowo szybka w przygotowaniu.
Propozycja na zupę z porów na dużą ilość gości. Przepis jest minimalistyczny...
Odsłon: 75
Ziemniaki z serkiem wiejskim to świetny sposób na szybką i smaczną przekąskę...
Odsłon: 85
Śledź w oleju z cebulką i żurawiną suszoną. Do tego ziemniaki w mundurkach. W...
Odsłon: 161
Propozycja na zupę z porów na dużą ilość gości. Przepis jest minimalistyczny...
Odsłon: 75
Ziemniaki z serkiem wiejskim to świetny sposób na szybką i smaczną przekąskę...
Odsłon: 85
Śledź w oleju z cebulką i żurawiną suszoną. Do tego ziemniaki w mundurkach. W...
Odsłon: 161
Składniki
Szynkę zapeklować na, 24 godziny w soli peklowej. Szynkę włożyć do siatki. Pozostałe składniki zagotować i włożyć do nich szynkę. Gotować na wolnym ogniu 1,5 godz. Zostawić w zalewie do wystygnięcia. Smacznego:)