Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna szyneczka z rozmarynem i dodatkiem tymianku, aromatyczne zioła mmm polecam !!!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7777
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7777
Składniki
Mięso umyć i osuszyć, natrzeć solą i pieprzem oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem, dobrze naoliwić. Rozmaryn i tymianek posiekać drobno. Obtoczyć mięso w ziołach tak jak w panierce. Zostawić na noc.
Piec w 180-190stopni (u mnie z termoobiegiem) około 1,20 1,30h w folii, odkryć i podpiec jakieś 15 min.