Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała przekąska na imprezy, delikatny serek z papryką otulony szynką.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
1. Serek przekładamy do naczynia.
2. Ogórki drobno kroimy, przekładamy do naczynia.
3. Paprykę również drobno kroimy
4. Następnie tą samą czynność wykonujemy z pieczarkami.
5. Dodajemy majonez.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Żelatynę rozpuszczamy w 2 łyżkach wody.
8. Wszystkie składniki łączymy ze sobą i dokładnie mieszamy, chowamy do lodówki na 10 minut.
9. Rozkładamy folię aluminiową. 10. Układamy na niej szynkę tak żeby nachodziła na siebie.
11. Wykładamy na środek farsz.
12. Zawijamy w roladę.
12. Zawijamy w roladę. 13. Zawijamy folię.
14. Wstawiamy do lodówki na 2 godziny. 15. Po tym czasie odwijamy z foli i kroimy w plastry. 16. Przekąska gotowa. 17. Smacznego.