Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała przekąska na imprezy, delikatny serek z papryką otulony szynką.
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 112
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1314
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 112
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1314
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Składniki
1. Serek przekładamy do naczynia.
2. Ogórki drobno kroimy, przekładamy do naczynia.
3. Paprykę również drobno kroimy
4. Następnie tą samą czynność wykonujemy z pieczarkami.
5. Dodajemy majonez.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Żelatynę rozpuszczamy w 2 łyżkach wody.
8. Wszystkie składniki łączymy ze sobą i dokładnie mieszamy, chowamy do lodówki na 10 minut.
9. Rozkładamy folię aluminiową. 10. Układamy na niej szynkę tak żeby nachodziła na siebie.
11. Wykładamy na środek farsz.
12. Zawijamy w roladę.
12. Zawijamy w roladę. 13. Zawijamy folię.
14. Wstawiamy do lodówki na 2 godziny. 15. Po tym czasie odwijamy z foli i kroimy w plastry. 16. Przekąska gotowa. 17. Smacznego.