Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już nie raz przekonaliśmy się o tym, że warto zawsze pod ręką mieć ciasto francuskie. Wychodzą z tego pyszności w oka mgnieniu.
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231646
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4906
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36104
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1342
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231646
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4906
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36104
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1342
        
        
                Składniki
Ciasto wykładamy do formy na tartę. Olej, koncentrat pomidorowy, zioła mieszamy i rozsmarowujemy na tarcie. Ziemniaki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, układamy na sosie. Na ziemniaki układamy ćwiartki pomidorków, a na nich plastry kindziuka. Posypujemy startym serem. Brzegi tarty zawijamy do środka. Całość pieczemy 25 min w temperaturze 185°C.