Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już nie raz przekonaliśmy się o tym, że warto zawsze pod ręką mieć ciasto francuskie. Wychodzą z tego pyszności w oka mgnieniu.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10258
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5377
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 703
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10258
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5377
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 703
Składniki
Ciasto wykładamy do formy na tartę. Olej, koncentrat pomidorowy, zioła mieszamy i rozsmarowujemy na tarcie. Ziemniaki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, układamy na sosie. Na ziemniaki układamy ćwiartki pomidorków, a na nich plastry kindziuka. Posypujemy startym serem. Brzegi tarty zawijamy do środka. Całość pieczemy 25 min w temperaturze 185°C.