Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dałam ciasto drożdżowe, gdyż jest mniej kaloryczne. A całość bardzo smaczna.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 826
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15212
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 826
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15212
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Składniki
Mąkę przesiać do miski. Dodać drożdże, szczyptę soli, cukier i mleko. Zagnieść ciasto. Przykryć ściereczką i odstawić na pół godziny.
Foremkę do tarty wysmarować masłem. Wylepić ją ciastem. Ułożyć pokrojone warzywa. Lekko ubić jajka z solą w oddzielnym naczyniu. Wylać je na warzywa. Posypać przyprawami. Piec w 180 st. C 25-30 min.