Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy kabaczek do niej świetnie się nadaje, u mnie królują patisony.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2137
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 135
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2137
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 135
Składniki
Jaja wymieszałam ze śmietaną, dodałam ser żółty, szcypiorek sól i pieprz.
Zagięłam rogi cista, aby się nie wylało i wlałam masę. Na niej ułozyłam mini patisonki w całości a te trochę większe w plastrach. Całość posypałam startym parmezanem. Zapiekałam według przepisu na opakowaniu ciasta.
:D
Smacznego :)