Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy kabaczek do niej świetnie się nadaje, u mnie królują patisony.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1513
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1867
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1513
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1867
Składniki
Jaja wymieszałam ze śmietaną, dodałam ser żółty, szcypiorek sól i pieprz.
Zagięłam rogi cista, aby się nie wylało i wlałam masę. Na niej ułozyłam mini patisonki w całości a te trochę większe w plastrach. Całość posypałam startym parmezanem. Zapiekałam według przepisu na opakowaniu ciasta.
:D
Smacznego :)