Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy kabaczek do niej świetnie się nadaje, u mnie królują patisony.
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 35
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 103
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 35
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 103
Składniki
Jaja wymieszałam ze śmietaną, dodałam ser żółty, szcypiorek sól i pieprz.
Zagięłam rogi cista, aby się nie wylało i wlałam masę. Na niej ułozyłam mini patisonki w całości a te trochę większe w plastrach. Całość posypałam startym parmezanem. Zapiekałam według przepisu na opakowaniu ciasta.
:D
Smacznego :)