Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44688
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182167
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 292
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44688
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182167
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 292
Składniki
Polędwice zmielić trzykrotnie. (Niektórzy "zrzynają mięso bardzo ostrym nożem, mnie jednak bardziej pasuje mielone)
Zmielone mięso doprawić solą, pieprzem (sporo),papryką, maggi i oliwą.
W mięsie zrobić wgłebienie, umieścić świeże żółtko.
Do okoła mięsa wyłożyć posiekane drobno:cebulkę, ogórka i grzybki.
Osobiście najlepiej mi smakuje z chlebkiem posmarowanym czosnkowym masłem.