Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11992
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1329
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12655
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3957
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11992
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1329
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12655
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3957
Składniki
Polędwice zmielić trzykrotnie. (Niektórzy "zrzynają mięso bardzo ostrym nożem, mnie jednak bardziej pasuje mielone)
Zmielone mięso doprawić solą, pieprzem (sporo),papryką, maggi i oliwą.
W mięsie zrobić wgłebienie, umieścić świeże żółtko.
Do okoła mięsa wyłożyć posiekane drobno:cebulkę, ogórka i grzybki.
Osobiście najlepiej mi smakuje z chlebkiem posmarowanym czosnkowym masłem.