Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój przepis na tatara z polędwicy wołowej. Robi sie szybko smakuje pysznie i jest ozdobą stołu . Na samym środeczku wbite żółtko które jest ozdobą tatara, należy sobie samemu wymieszać z tatarem.
maszynka do mięsa, miska, nóż, widelec,
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 141
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4323
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11737
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5552
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13827
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 141
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4323
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11737
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5552
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13827
Składniki
Mięso oczyścić z błonek umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym zmielić w maszynce do mięsa. Następnie doprawić pieprzem , solą oraz przyprawą w płynie. Do smaku dodać musztardę i wszystko dokładnie wymieszać. Mięso podzielić na dwie porcje , każdą ułożyć na talerzyku w środku zrobić wgłębienie gdzie wbić żółtko. Korniszony i cebulę pokroić w drobną kostkę ułożyć na talerzyku dookoła tatara. Porada; Polecam żółtko delikatnie oprószyć mielonym pieprzem i solą , czego ja nie zrobiłam. Smacznego.