Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój przepis na tatara z polędwicy wołowej. Robi sie szybko smakuje pysznie i jest ozdobą stołu . Na samym środeczku wbite żółtko które jest ozdobą tatara, należy sobie samemu wymieszać z tatarem.
maszynka do mięsa, miska, nóż, widelec,
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Składniki
Mięso oczyścić z błonek umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym zmielić w maszynce do mięsa. Następnie doprawić pieprzem , solą oraz przyprawą w płynie. Do smaku dodać musztardę i wszystko dokładnie wymieszać. Mięso podzielić na dwie porcje , każdą ułożyć na talerzyku w środku zrobić wgłębienie gdzie wbić żółtko. Korniszony i cebulę pokroić w drobną kostkę ułożyć na talerzyku dookoła tatara. Porada; Polecam żółtko delikatnie oprószyć mielonym pieprzem i solą , czego ja nie zrobiłam. Smacznego.