Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój przepis na tatara z polędwicy wołowej. Robi sie szybko smakuje pysznie i jest ozdobą stołu . Na samym środeczku wbite żółtko które jest ozdobą tatara, należy sobie samemu wymieszać z tatarem.
maszynka do mięsa, miska, nóż, widelec,
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116599
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7974
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3006
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1542
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1293
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116599
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7974
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3006
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1542
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1293
Składniki
Mięso oczyścić z błonek umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym zmielić w maszynce do mięsa. Następnie doprawić pieprzem , solą oraz przyprawą w płynie. Do smaku dodać musztardę i wszystko dokładnie wymieszać. Mięso podzielić na dwie porcje , każdą ułożyć na talerzyku w środku zrobić wgłębienie gdzie wbić żółtko. Korniszony i cebulę pokroić w drobną kostkę ułożyć na talerzyku dookoła tatara. Porada; Polecam żółtko delikatnie oprószyć mielonym pieprzem i solą , czego ja nie zrobiłam. Smacznego.