Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś dla miłośników mięsa i to na dodatek mięsa surowego - zapraszam na tatar wołowy. U mnie w domu zazwyczaj robi go mój Mąż, jednak ostatnio postanowiłam wtrącić swoje parę groszy i troszkę namieszać. Musze przyznać, że wyszło nawet fajnie :) Skusicie się?
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Mięso dobrze posiekać (jeśli nie jest doprawione to doprawiamy). Cebulkę obrać i pokroić w bardzo drobną kosteczkę. Ogórki również pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i gotowe :)
Podawać z ulubionym pieczywem.
Smacznego :)