Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar z wędzonego łososia z olejem sezamowym, dymką i sezamem to idealna, zdrowa przekąska. Rewelacyjny, smaczny starter przed obiadem czy kolacją.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1094
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1094
Składniki
Łososia drobno posiekaj, przełóż do pojemnika lub miseczki.
Dodaj drobno poszatkowaną całą dymkę (cebulkę oraz szczypiorek)
Olej sezamowy zmieszaj z sokiem z limonki i polej rybę.
Posyp prażonym białym sezamem.
Popieprz do smaku.
Smacznego :)