Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar z wędzonego łososia z olejem sezamowym, dymką i sezamem to idealna, zdrowa przekąska. Rewelacyjny, smaczny starter przed obiadem czy kolacją.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 723
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 687
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 399
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3541
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 723
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 687
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 399
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3541
Składniki
Łososia drobno posiekaj, przełóż do pojemnika lub miseczki.
Dodaj drobno poszatkowaną całą dymkę (cebulkę oraz szczypiorek)
Olej sezamowy zmieszaj z sokiem z limonki i polej rybę.
Posyp prażonym białym sezamem.
Popieprz do smaku.
Smacznego :)