Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar z wędzonego łososia z olejem sezamowym, dymką i sezamem to idealna, zdrowa przekąska. Rewelacyjny, smaczny starter przed obiadem czy kolacją.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14175
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1642
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16179
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6514
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14175
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1642
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16179
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6514
Składniki
Łososia drobno posiekaj, przełóż do pojemnika lub miseczki.
Dodaj drobno poszatkowaną całą dymkę (cebulkę oraz szczypiorek)
Olej sezamowy zmieszaj z sokiem z limonki i polej rybę.
Posyp prażonym białym sezamem.
Popieprz do smaku.
Smacznego :)