Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczny i delikatny tatar rybny z dodatkiem warzyw i ziaren prażonego słonecznika :)
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 474
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 707
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 474
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 707
Składniki
Marynowane pieczarki, ogórki konserwowe i cebulkę kroimy w bardzo drobną kosteczkę.
Filety z pstrąga pozbawaimy ewentualnych ości oraz nadmiaru tłuszczu i także kroimy w drobną kostkę.
Kawałki pstrąga skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy pokrojone warzywa, doprawiamy dość obficie świezo zmielonym pieprzem i mieszamy. Całosć odstawiamy na chwilę dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów.
W tym czasie na rozgrzanej patelni prażymy zairna słonecznika do momentu aż zaczną uwalniać swój aromat.
Tatar przekładamy na talerzyki i podajemy z gorącymi ziarnami słonecznika. Życzę smacznego! :)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Muffinki z pesto ze szpinaku i mozzarellą
Przekąski
Jajka faszerowane siostry Anastazji
Przekąski
Pizza z mięsem i dwoma serami
Przekąski
Kentucky burger
Muffinki z pesto ze szpinaku i mozzarellą
Bardzo fajny pomysł na dodatek do zupy krem, polecam!
Odsłon: 34
Jajka faszerowane siostry Anastazji
Szybkie i niezwykle proste w przygotowaniu jajka faszerowane. Do ich przyrzą...
Odsłon: 435