Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję tortillę zamiast kanapek do pracy. Przygotowana wieczorem smakuje dobrze również kolejnego dnia, nie ma nawet potrzeby jej odgrzewania:).
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 120
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 120
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
Filet kroimy w drobną kostkę. Ser feta kruszymy, mozzarellę ścieramy na tarce. Oliwki przekrawamy na pół, cebulę siekamy.
Na rozgrzanej oliwie podsmażamy filet, doprawiamy mieszanką przypraw. Studzimy.
Na tortillach układamy wszystkie składniki, składamy tortille na pół mocno je dociskając. Podsmażamy na suchej patelni z dwóch stron, do zarumienienia. Dekorujemy pomidorkami koktajlowymi i oliwkami.