Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne trtille z makrelą i pastą awokado. Polecam ;)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 244
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 223
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1332
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 244
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 223
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1332
Składniki
Awokado obieramy i rozdrabniamy widelcem dodajemy majonez i mieszamy. Na tortille wykładamy 2 łyżki pasty, smarujemy, na to układamy sałatę roszponkę. Z makreli pozbywamy się ości i skóry i dzielimy na mniejsze kawałki. Układamy na tortille i polewamy ketchupem. Zwijamy w rulon dość ścisło. Kroimy na mniejsze kawałki około 4-5 cm. Podajemy jako przystawkę. Smacznego ;)