Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne trtille z makrelą i pastą awokado. Polecam ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 299
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 299
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Awokado obieramy i rozdrabniamy widelcem dodajemy majonez i mieszamy. Na tortille wykładamy 2 łyżki pasty, smarujemy, na to układamy sałatę roszponkę. Z makreli pozbywamy się ości i skóry i dzielimy na mniejsze kawałki. Układamy na tortille i polewamy ketchupem. Zwijamy w rulon dość ścisło. Kroimy na mniejsze kawałki około 4-5 cm. Podajemy jako przystawkę. Smacznego ;)