Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne trtille z makrelą i pastą awokado. Polecam ;)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4171
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 668
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17383
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3244
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 211
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4171
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 668
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17383
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3244
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 211
Składniki
Awokado obieramy i rozdrabniamy widelcem dodajemy majonez i mieszamy. Na tortille wykładamy 2 łyżki pasty, smarujemy, na to układamy sałatę roszponkę. Z makreli pozbywamy się ości i skóry i dzielimy na mniejsze kawałki. Układamy na tortille i polewamy ketchupem. Zwijamy w rulon dość ścisło. Kroimy na mniejsze kawałki około 4-5 cm. Podajemy jako przystawkę. Smacznego ;)