Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie trójkąciki skuszą każdego, bo kto ich nie lubi. Można przygotować na kolacje lub na różne imprezy.
Podkręcone smaki lata!
Odsłon: 233
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 164
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 117
Podkręcone smaki lata!
Odsłon: 233
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 164
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 117
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy błonki, kroimy w bardzo Dorną kostkę. Doprawiamy przyprawą Gyros oraz solą i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Warzywa kroimy, ogórek, pomidor w plasterki a paprykę w paseczki. 3. Placek tortilli kroimy każdy na połowę, układamy po plasterku sera, trochę mięsa, plasterki ogórka, pomidora oraz paseczki papryki.
4. Zwijamy tworzą trójkąt a wystający brzeg wkładamy w środek trójkąta. 5. Zapiekamy na elektrycznym grillu, można również w gofrownicy lub piekarniku.
6. Gotowe, podajemy z ulubionym sosem. 7. Smacznego