Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6311
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1954
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6311
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1954
 
         
        Składniki
Pierogi ugotować. wyłożyć do naczynia.
boczek pokroić w kostkę i posypać na pierogi. Posypać ziołami prowansalskimi
Składniki na sos zmiksować i polać pierogi i boczek.
Wstawic po piekarnika na 35-40 min w tem 160 stopni.
posypać startym żółtym serem i jeszcze chwilę zapiekać by ser sie rozpuścił.podawac od razu