Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 341
Polecam.
Odsłon: 784
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36369
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 450
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 341
Polecam.
Odsłon: 784
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36369
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 450
Składniki
Pierogi ugotować. wyłożyć do naczynia.
boczek pokroić w kostkę i posypać na pierogi. Posypać ziołami prowansalskimi
Składniki na sos zmiksować i polać pierogi i boczek.
Wstawic po piekarnika na 35-40 min w tem 160 stopni.
posypać startym żółtym serem i jeszcze chwilę zapiekać by ser sie rozpuścił.podawac od razu