Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1977
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1655
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2694
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1977
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1655
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2694
Składniki
Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia ułożyć chleb posmarowany delikatnie keczupem lub masłem. Na każdy tost położyć plaster szynki, ananasa, posypać serem. Zapiec w piekarniku aż ser się rozpuści. Podawać z dowolną surówką. Smacznego.