Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre, smakują jak pizza
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1249
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 96
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1249
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 96
Składniki
Chleb tostowy smarujemy ketchupem, a następnie posypujemy oregano. Kładziemy po 2 plasterki salami na jedną kromkę i posypujemy pokrojoną wcześniej w kostkę papryką. Na wierzch kładziemy plasterek sera i wstawiamy tosty do wcześniej nagrzanego piekarnika. Pieczemy przez 6 minut w temperaturze 180C. Po upieczeniu polewamy tosty ketchupem.