Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealny pomysł na ciepłą kolację lub przystawkę, pieczywo jest chrupkie z zewnątrz, a miękkie w środku. Do przygotowania takich tostów możemy wykorzystać wszystko, co mamy pod ręką. Posiłek jest tani i szybki w przygotowaniu, wystarczy pokroić składniki, chwilę zapiekać i już można cieszyć się pyszną kolacją.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5930
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 686
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 797
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5930
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 686
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 797
Składniki
Jajka roztrzepać, połączyć z mlekiem i doprawić do smaku. Pomidory, cebulę, szybkę pokroić w drobną kostkę. Ser zetrzeć na tarce. Chleb obtaczać w jajku z mlekiem i układać na wyłożonej papierem do pieczenia blasze. Na każdej kromce położyć porcję farszu, posypać startym serem. Całość zapiekać przez ok. 10 minut w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku. Zapiekane kanapki dodać z majonezem, ketchupem lub ulubionym sosem.