Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealny pomysł na ciepłą kolację lub przystawkę, pieczywo jest chrupkie z zewnątrz, a miękkie w środku. Do przygotowania takich tostów możemy wykorzystać wszystko, co mamy pod ręką. Posiłek jest tani i szybki w przygotowaniu, wystarczy pokroić składniki, chwilę zapiekać i już można cieszyć się pyszną kolacją.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5636
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30963
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 79
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5636
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30963
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 79
Składniki
Jajka roztrzepać, połączyć z mlekiem i doprawić do smaku. Pomidory, cebulę, szybkę pokroić w drobną kostkę. Ser zetrzeć na tarce. Chleb obtaczać w jajku z mlekiem i układać na wyłożonej papierem do pieczenia blasze. Na każdej kromce położyć porcję farszu, posypać startym serem. Całość zapiekać przez ok. 10 minut w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku. Zapiekane kanapki dodać z majonezem, ketchupem lub ulubionym sosem.