Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealny pomysł na ciepłą kolację lub przystawkę, pieczywo jest chrupkie z zewnątrz, a miękkie w środku. Do przygotowania takich tostów możemy wykorzystać wszystko, co mamy pod ręką. Posiłek jest tani i szybki w przygotowaniu, wystarczy pokroić składniki, chwilę zapiekać i już można cieszyć się pyszną kolacją.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 193
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 193
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Składniki
Jajka roztrzepać, połączyć z mlekiem i doprawić do smaku. Pomidory, cebulę, szybkę pokroić w drobną kostkę. Ser zetrzeć na tarce. Chleb obtaczać w jajku z mlekiem i układać na wyłożonej papierem do pieczenia blasze. Na każdej kromce położyć porcję farszu, posypać startym serem. Całość zapiekać przez ok. 10 minut w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku. Zapiekane kanapki dodać z majonezem, ketchupem lub ulubionym sosem.