Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze roku, jeśli oczywiście jest słonecznie, warto skorzystać z tego przepisu i upiec tosty na grillu. Można je przygotować ekspresowo, a smak mają niepowtarzalny. Polecam!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Wszystkie kromki chleba smarujemy cienko masłem czosnkowym. Następnie połowę z nich dodatkowo smarujemy serkiem Apetina a na drugiej połowie układamy po plasterku sera pleśniowego, mozzarelli oraz kilka listków rukoli. Kromki z serami przykrywamy tymi z serkiem Apetina, tworząc kanapki. Tak przygotowane jedzonko układamy na tackach do grillowania, opiekamy po 2- 3 minuty z każdej strony. Smacznego.