Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze roku, jeśli oczywiście jest słonecznie, warto skorzystać z tego przepisu i upiec tosty na grillu. Można je przygotować ekspresowo, a smak mają niepowtarzalny. Polecam!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19826
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6883
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242713
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19826
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6883
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242713
Składniki
Wszystkie kromki chleba smarujemy cienko masłem czosnkowym. Następnie połowę z nich dodatkowo smarujemy serkiem Apetina a na drugiej połowie układamy po plasterku sera pleśniowego, mozzarelli oraz kilka listków rukoli. Kromki z serami przykrywamy tymi z serkiem Apetina, tworząc kanapki. Tak przygotowane jedzonko układamy na tackach do grillowania, opiekamy po 2- 3 minuty z każdej strony. Smacznego.