Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze roku, jeśli oczywiście jest słonecznie, warto skorzystać z tego przepisu i upiec tosty na grillu. Można je przygotować ekspresowo, a smak mają niepowtarzalny. Polecam!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 767
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22810
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15224
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4917
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45813
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 767
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22810
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15224
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4917
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45813
Składniki
Wszystkie kromki chleba smarujemy cienko masłem czosnkowym. Następnie połowę z nich dodatkowo smarujemy serkiem Apetina a na drugiej połowie układamy po plasterku sera pleśniowego, mozzarelli oraz kilka listków rukoli. Kromki z serami przykrywamy tymi z serkiem Apetina, tworząc kanapki. Tak przygotowane jedzonko układamy na tackach do grillowania, opiekamy po 2- 3 minuty z każdej strony. Smacznego.