Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna wersję z pieczarkami, ale boskie boczniaki sprawdzają się zapewniam.
Kapuśniak to doskonała zupa na chłodne jesienne i zimowe dni. Ugotowany na że...
Odsłon: 27
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 193
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 3016
Kapuśniak to doskonała zupa na chłodne jesienne i zimowe dni. Ugotowany na że...
Odsłon: 27
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 193
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 3016
Składniki
Boczniaki opłukałem, osuszyłem, pokroiłem w paski. Na patelni rozgrzałem masło, podsmażyłem je, ostudziłem.
Chleb tostowy pełnoziarnisty posmarowałem cieniutką warstwą masła, na nich rozłożyłem plastry żółtego sera i szynki gotowanej, na niej ułożyłem podduszone boczniaki, cebulę wcześniej pokrojoną w cieniutkie plasterki i zeszkloną. Na wierzch dodałem plaster sera. Tak przygotowane tosty grilowałem kilka minut.