Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Składniki
Udka z kurczaka posypujemy przyprawą do kurczaka, doprawimy do smaku solą i pieprzem. Wkładamy do lodówki na 2 godziny. Po upływie tego czasu, udka grillujemy do miękkości na grillu Zimne udka kroimy na plastry. Na kromkę chleba tostowego układamy ser, kawałki papryki i pokrojone uda. Przykrywamy drugą kromką chleba. Przykrywamy drugą kromką chleba. Do rozgrzanego tostera wkładamy tosty i pieczemy do zarumienienia.