Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) można użyć dowolnego sera z przyprawami
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 444
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 502
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10083
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2260
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 9926
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 444
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 502
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10083
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2260
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 9926
Składniki
Paprykę pokroić na kawałki. Szalotki pokroić w ćwiartki . Warzywa i boczniaki skropić odrobiną oliwy ,oprószyć solą i pieprzem oraz listkami tymianku. Grillować. Chleb podzielić na pół . Jedną połowę robimy z samym serem i szalotką. Drugą część robimy z boczniakami ,papryką i szalotką ,oprószamy chilli. Pieczemy w temperaturze 180 stopni ,aż do rozpuszczenia sera. Kromki z warzywami i serem podajemy razem.