Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) można użyć dowolnego sera z przyprawami
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Paprykę pokroić na kawałki. Szalotki pokroić w ćwiartki . Warzywa i boczniaki skropić odrobiną oliwy ,oprószyć solą i pieprzem oraz listkami tymianku. Grillować. Chleb podzielić na pół . Jedną połowę robimy z samym serem i szalotką. Drugą część robimy z boczniakami ,papryką i szalotką ,oprószamy chilli. Pieczemy w temperaturze 180 stopni ,aż do rozpuszczenia sera. Kromki z warzywami i serem podajemy razem.