Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) można użyć dowolnego sera z przyprawami
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
Składniki
Paprykę pokroić na kawałki. Szalotki pokroić w ćwiartki . Warzywa i boczniaki skropić odrobiną oliwy ,oprószyć solą i pieprzem oraz listkami tymianku. Grillować. Chleb podzielić na pół . Jedną połowę robimy z samym serem i szalotką. Drugą część robimy z boczniakami ,papryką i szalotką ,oprószamy chilli. Pieczemy w temperaturze 180 stopni ,aż do rozpuszczenia sera. Kromki z warzywami i serem podajemy razem.