Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast klasycznej sałatki kreteńskiej proponujemy Wam przygotować kanapkę w śródziemnomorskim stylu. Jeśli będziecie mieć problemy ze znalezieniem greckiego sera Mizithra, możecie spróbować zastąpić go serem Ricotta.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1477
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1667
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1477
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1667
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Składniki
Pomidory pokrój w kostkę, a cebulę w piórka, następnie zmieszaj ze sobą oprószając lekko solą i pieprzem. Bułkę przekrój na pół, włóż do tostera i trzymaj, aż do zarumienienia.
Na każdą z połówek bułki wylej po pół łyżki oliwy, wyłóż pomidory wraz z cebulą. Następnie pokrusz ser. Na wierzchu ułóż oliwkę, całość posyp szczyptą oregano.