Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast klasycznej sałatki kreteńskiej proponujemy Wam przygotować kanapkę w śródziemnomorskim stylu. Jeśli będziecie mieć problemy ze znalezieniem greckiego sera Mizithra, możecie spróbować zastąpić go serem Ricotta.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 822
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 822
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Składniki
Pomidory pokrój w kostkę, a cebulę w piórka, następnie zmieszaj ze sobą oprószając lekko solą i pieprzem. Bułkę przekrój na pół, włóż do tostera i trzymaj, aż do zarumienienia.
Na każdą z połówek bułki wylej po pół łyżki oliwy, wyłóż pomidory wraz z cebulą. Następnie pokrusz ser. Na wierzchu ułóż oliwkę, całość posyp szczyptą oregano.