Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas wykorzystać co zostało w domu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4587
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4587
Składniki
Cukinię i parówki pokroić na mniejsze kawałki. Przygotować gęste ciasto. Wszystkie kawałki maczać w cieście i smażyć na patelni. podawać Smacznego.