Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, pyszna przekąska w domu, do pracy. Doskonała z barszczykiem, dipem i bez.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Paprykę i ser mozzarella pokroić w drobną kostkę. Ciasto pokroić na części, na każdej części ułożyć: kawałek serka Kiri, oliwkę, kilka kawałeczków papryki i sera mozzarella oraz kawałek suszonego pomidora. Posklejać koperty. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 15 minut w temperaturze 180 stopni. Gotowe.