Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, pyszna przekąska w domu, do pracy. Doskonała z barszczykiem, dipem i bez.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15137
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3697
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15137
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3697
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Składniki
Paprykę i ser mozzarella pokroić w drobną kostkę. Ciasto pokroić na części, na każdej części ułożyć: kawałek serka Kiri, oliwkę, kilka kawałeczków papryki i sera mozzarella oraz kawałek suszonego pomidora. Posklejać koperty. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 15 minut w temperaturze 180 stopni. Gotowe.