Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna wątróbka drobiowa
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Składniki
Wątróbkę dokładnie myjemy i odsączamy na sitku. Następnie dokładnie czyścimy.
Na patelni rozgrzewamy olej , przekładamy wątróbkę i lekko podsmażamy, dodajemy cebulę pokrojoną w piórka i dalej smażymy uważając, aby cebula się nie przypaliła tylko lekko zeszkliła.
Pod koniec smażenia posypujemy przyprawą do kurczaka i delikatnie łączymy przyprawę z wątróbką. Wątróbkę podajemy z kiszonym ogórkiem i chlebkiem :)