Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna wątróbka drobiowa
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 224
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 367
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 224
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 367
Składniki
Wątróbkę dokładnie myjemy i odsączamy na sitku. Następnie dokładnie czyścimy.
Na patelni rozgrzewamy olej , przekładamy wątróbkę i lekko podsmażamy, dodajemy cebulę pokrojoną w piórka i dalej smażymy uważając, aby cebula się nie przypaliła tylko lekko zeszkliła.
Pod koniec smażenia posypujemy przyprawą do kurczaka i delikatnie łączymy przyprawę z wątróbką. Wątróbkę podajemy z kiszonym ogórkiem i chlebkiem :)