Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i tania superowa przekąska.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 489
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 828
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 616
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 489
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 828
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 616
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej w rondelku, włożyć pokrojone pieczarki, wątróbkę i podsmażyć z posiekaną cebulą na rumiano i doprawić pod koniec do smaku. Cukinię przekroić wzdłuż, wyjąć miąższ , napełnić przygotowanym farszem, przykryć pokrojonym pomidorem, posypać startym serem i zapiec w temperaturze 170-180 stopni przez około 25 minut. Po upieczeniu posypać ziołami lub natką pietruszki.