Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i tania superowa przekąska.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 454
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16672
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 347
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 454
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16672
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 347
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej w rondelku, włożyć pokrojone pieczarki, wątróbkę i podsmażyć z posiekaną cebulą na rumiano i doprawić pod koniec do smaku. Cukinię przekroić wzdłuż, wyjąć miąższ , napełnić przygotowanym farszem, przykryć pokrojonym pomidorem, posypać startym serem i zapiec w temperaturze 170-180 stopni przez około 25 minut. Po upieczeniu posypać ziołami lub natką pietruszki.