Do góry

Przekąski Przepis na:

Wątróbka w powijakach

Wątróbka w powijakach

Autor:

Przepisów i artykułów: 2346 Ocena: 14951

Dodano:

Odsłon: 456

Szybka i smaczna przekąska na zakrapianą imprezę.

Składniki

  • wątróbka drobiowa 10 szt
  • boczek wędzony 10 plastrów
  • sól i pieprz do smaku
  • olej do smażenia
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Wątróbkę opłukać, osuszyć, zawinąć w plastry boczku i spiąć wykałaczkami. Smażyć na gorącym oleju na złoty kolor i podawać na ciepło z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń