Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli ciąg dalszy mojej kulinarnej przygody z tofu - tym razem na ciepło
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 862
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4486
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1101
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 485
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3500
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 862
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4486
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1101
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 485
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3500
Składniki
Na patelni - marchew i cebulę (drobna kostka) podsmażyć na oleju, dodać tofu pokrojone w drobną kostkę i sos sojowy - całość na dużym ogniu podsmażyć na złoty kolor. Doprawić.
Na patelnię dołożyć zmiksowane wcześniej pomidory i bób , dusić kilka minut do zgęstnienia płynu (soku pomidorowego), posypać natką i pałaszować .
Dla wegetarian jest to danie samo w sobie , a dla mięsożerców ( takich jak ja) stanowi pyszny dodatek do pieczonego mięsiwa.