Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli ciąg dalszy mojej kulinarnej przygody z tofu - tym razem na ciepło
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 49
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 149
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 168
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 325
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 49
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 149
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 168
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 325
Składniki
Na patelni - marchew i cebulę (drobna kostka) podsmażyć na oleju, dodać tofu pokrojone w drobną kostkę i sos sojowy - całość na dużym ogniu podsmażyć na złoty kolor. Doprawić.
Na patelnię dołożyć zmiksowane wcześniej pomidory i bób , dusić kilka minut do zgęstnienia płynu (soku pomidorowego), posypać natką i pałaszować .
Dla wegetarian jest to danie samo w sobie , a dla mięsożerców ( takich jak ja) stanowi pyszny dodatek do pieczonego mięsiwa.