Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna wielkanocna przystawka, którą przygotujesz w pięć minut! Smaczne i kolorowe roladki z tortilli wypełnione aromatycznym farszem.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 108
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4373
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 108
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4373
Składniki
Ogórka obieramy i kroimy w cienkie plasterki.
Placek tortilli smarujemy serkiem śmietankowym. Na serek wykładamy kawałki wędzonego łososia.
Na przeciwległych końcach placka układamy dwa rzędy plasterków ogórka (plasterki muszą na siebie nachodzić).
Na środek placka wykładamy rzędy z suszonych pomidorów i ulubionych kiełków.
Tortillę zwijamy w ścisły rulon i kroimy na 2-3 cm kawałki. Przystawkę możemy podawać od razu. Smacznego!