Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne. Bardzo proste do zrobienia. Zachwycają wyglądem i smakiem!
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 33
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 33
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Składniki
Seler odsącz na sitku z zalewy. Jabłko pokrój w kostkę. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Jabłko, seler i cebulę dokładnie wymieszaj. Dodaj majonez, szczypiorek i orzechy. Wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Każdy plaster szynki posmaruj farszem. Zwiń ciasno w rulonik. Danie przechowuj w lodówce do czasu aż smaki farszu się przefryzą.