Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na stół Wigilijny.
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101024
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5607
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101024
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5607
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić i oderwać trzonki. Trzonki posiekać. Filety anchois i posiekane trzonki pieczarek przysmażyć na oliwie. Dodać natkę pietruszki, jajko, 2 łyżki bułki tartej. Wymieszać i doprawić do smaku. Kapelusze pieczarek napełnić farszem, posypać resztą bułki tartej. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, wysmarowanym oliwą, polać winem i piec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 20 minut