Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na stół Wigilijny.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457454
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1383
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2209
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 559
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457454
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1383
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2209
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 559
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić i oderwać trzonki. Trzonki posiekać. Filety anchois i posiekane trzonki pieczarek przysmażyć na oliwie. Dodać natkę pietruszki, jajko, 2 łyżki bułki tartej. Wymieszać i doprawić do smaku. Kapelusze pieczarek napełnić farszem, posypać resztą bułki tartej. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, wysmarowanym oliwą, polać winem i piec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 20 minut