Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2561 Ocena: 19413
Dodano: 25.11.2019
Odsłon: 21378
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Wykonanie:
Pieczarki oczyścić i oderwać trzonki. Trzonki posiekać. Filety anchois i posiekane trzonki pieczarek przysmażyć na oliwie. Dodać natkę pietruszki, jajko, 2 łyżki bułki tartej. Wymieszać i doprawić do smaku. Kapelusze pieczarek napełnić farszem, posypać resztą bułki tartej. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, wysmarowanym oliwą, polać winem i piec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 20 minut
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

ekonto 12 grudnia 2019Zgłoś do usunięcia
Wigilia to tradycja, tak samo dania wigilijne. Nie ma co dziwaczyć. Odłożyc na inną okazję12 Kto głosował? | Odpowiedz

slodkisentyment 26 listopada 2019Zgłoś do usunięcia
Świetny pomysł :)3 Kto głosował? | Odpowiedz