Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na stół Wigilijny.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7684
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2865
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7684
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2865
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić i oderwać trzonki. Trzonki posiekać. Filety anchois i posiekane trzonki pieczarek przysmażyć na oliwie. Dodać natkę pietruszki, jajko, 2 łyżki bułki tartej. Wymieszać i doprawić do smaku. Kapelusze pieczarek napełnić farszem, posypać resztą bułki tartej. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, wysmarowanym oliwą, polać winem i piec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 20 minut