Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczny śledzik na stół Wigilijny poleca babcia Stefcia..
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2128
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 99
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 179
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 174
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2128
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 99
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 179
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 174
Składniki
Wykonanie: Żurawinę namoczyć w odrobinie letnie wody i odstawić na pół godziny. Wszystkie składniki na sałatkę pokroić w drobną kostkę, dodać odsączoną żurawinę, majonez przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać i przełożyć do ozdobnej salaterki. Wspaniały dodatek na świąteczny stół Wigilijny