Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast nudno ułożonej szynki na talerzu - podaj roladki wiosenne! Pięknie wyglądają i jeszcze lepiej smakują. Szczególnie wiosną!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 172
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 133
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 788
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 426
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1227
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 172
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 133
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 788
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 426
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1227
Składniki
Żelatynę namocz w 4 łyżkach zimnej wody. Spęczniałą podgrzewaj mieszając, aż się rozpuści. Połącz z twarożkiem, majonezem, koperkiem, posiekanymi korniszonami. Przypraw.
Na folii ułóż prostokąt z szynki (plastry muszą na siebie zachodzić). Posmaruj masą serową. Zroluj, ochłodź.