Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast nudno ułożonej szynki na talerzu - podaj roladki wiosenne! Pięknie wyglądają i jeszcze lepiej smakują. Szczególnie wiosną!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12021
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6837
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12021
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6837
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
Żelatynę namocz w 4 łyżkach zimnej wody. Spęczniałą podgrzewaj mieszając, aż się rozpuści. Połącz z twarożkiem, majonezem, koperkiem, posiekanymi korniszonami. Przypraw.
Na folii ułóż prostokąt z szynki (plastry muszą na siebie zachodzić). Posmaruj masą serową. Zroluj, ochłodź.