Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22234
Dodano: 08.04.2009
Odsłon: 38771
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Żelatynę namocz w 4 łyżkach zimnej wody. Spęczniałą podgrzewaj mieszając, aż się rozpuści. Połącz z twarożkiem, majonezem, koperkiem, posiekanymi korniszonami. Przypraw.
Na folii ułóż prostokąt z szynki (plastry muszą na siebie zachodzić). Posmaruj masą serową. Zroluj, ochłodź.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 16 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
Robiłam te roladki na imprezę... rewelacyjny smak i efekt równie dobry. Dwie koleżanki chciały przepis na nie. Polecam!!!7 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 16 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
Robiłam je...smakują fantastycznie...dwie koleżanki brały przepis na nie.7 Kto głosował? | Odpowiedz