Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast nudno ułożonej szynki na talerzu - podaj roladki wiosenne! Pięknie wyglądają i jeszcze lepiej smakują. Szczególnie wiosną!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Żelatynę namocz w 4 łyżkach zimnej wody. Spęczniałą podgrzewaj mieszając, aż się rozpuści. Połącz z twarożkiem, majonezem, koperkiem, posiekanymi korniszonami. Przypraw.
Na folii ułóż prostokąt z szynki (plastry muszą na siebie zachodzić). Posmaruj masą serową. Zroluj, ochłodź.