Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podaje bardziej propozycje i pomysl niz przepi bo wiem ze zaraz kazdy napisze ze jest tu pelno takich przepisow, ja chcialam pokazac to jako swietne rozwiazanie na poczatek kazdej imprzey to raz a dwa duzym plusem jest to ze mozemy to zrobic wczesniej i zamrozic a pozniej tylko odparowac 10 min w piekarniku !
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 780
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8115
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13002
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 345
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 120
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2219
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 780
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8115
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13002
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 345
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 120
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2219
Składniki
Ciasto francuskie rozmrazamy, wycinamy wybrane formy np kwadraty by zrobic trojkaty ze szpinakiem, rulony by zrobic mini paszteciki z pieczarkai, krazki by zrobic tartaletki z serem plesniowym i oliwkami itd, pieczemy w zaleznosci od wielkosci okolo 10 -20 min w 200 stopniach, jezeli chcemy je zamrazac i podawac w pozniejszym czasie nie spiekamy bardzo bo pozniej przy odgrzewaniu lekko sie razumienia, zamrazamy zimne poukladne jedno na drugim w plastikowym pojemniku, zycze udanych letnich biesiad !