Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podaje bardziej propozycje i pomysl niz przepi bo wiem ze zaraz kazdy napisze ze jest tu pelno takich przepisow, ja chcialam pokazac to jako swietne rozwiazanie na poczatek kazdej imprzey to raz a dwa duzym plusem jest to ze mozemy to zrobic wczesniej i zamrozic a pozniej tylko odparowac 10 min w piekarniku !
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 313
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2751
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14435
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 313
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2751
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14435
Składniki
Ciasto francuskie rozmrazamy, wycinamy wybrane formy np kwadraty by zrobic trojkaty ze szpinakiem, rulony by zrobic mini paszteciki z pieczarkai, krazki by zrobic tartaletki z serem plesniowym i oliwkami itd, pieczemy w zaleznosci od wielkosci okolo 10 -20 min w 200 stopniach, jezeli chcemy je zamrazac i podawac w pozniejszym czasie nie spiekamy bardzo bo pozniej przy odgrzewaniu lekko sie razumienia, zamrazamy zimne poukladne jedno na drugim w plastikowym pojemniku, zycze udanych letnich biesiad !