Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podaje bardziej propozycje i pomysl niz przepi bo wiem ze zaraz kazdy napisze ze jest tu pelno takich przepisow, ja chcialam pokazac to jako swietne rozwiazanie na poczatek kazdej imprzey to raz a dwa duzym plusem jest to ze mozemy to zrobic wczesniej i zamrozic a pozniej tylko odparowac 10 min w piekarniku !
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 142
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33356
Bardzo stary przepis na idealne pączki. Nie chłoną tłuszczu i wychodzą puszyste
Odsłon: 2172
Przepis na pyszny i pożywny makaron ze szpinakiem baby, suszonymi pomidorami...
Odsłon: 218
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 142
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33356
Bardzo stary przepis na idealne pączki. Nie chłoną tłuszczu i wychodzą puszyste
Odsłon: 2172
Przepis na pyszny i pożywny makaron ze szpinakiem baby, suszonymi pomidorami...
Odsłon: 218
Składniki
Ciasto francuskie rozmrazamy, wycinamy wybrane formy np kwadraty by zrobic trojkaty ze szpinakiem, rulony by zrobic mini paszteciki z pieczarkai, krazki by zrobic tartaletki z serem plesniowym i oliwkami itd, pieczemy w zaleznosci od wielkosci okolo 10 -20 min w 200 stopniach, jezeli chcemy je zamrazac i podawac w pozniejszym czasie nie spiekamy bardzo bo pozniej przy odgrzewaniu lekko sie razumienia, zamrazamy zimne poukladne jedno na drugim w plastikowym pojemniku, zycze udanych letnich biesiad !