Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podaje bardziej propozycje i pomysl niz przepi bo wiem ze zaraz kazdy napisze ze jest tu pelno takich przepisow, ja chcialam pokazac to jako swietne rozwiazanie na poczatek kazdej imprzey to raz a dwa duzym plusem jest to ze mozemy to zrobic wczesniej i zamrozic a pozniej tylko odparowac 10 min w piekarniku !
Dla wszystkich zakochanych, kochanych i kochających, przede wszystkim dla moj...
Odsłon: 4216
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 216
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 155
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 216
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 155
Składniki
Ciasto francuskie rozmrazamy, wycinamy wybrane formy np kwadraty by zrobic trojkaty ze szpinakiem, rulony by zrobic mini paszteciki z pieczarkai, krazki by zrobic tartaletki z serem plesniowym i oliwkami itd, pieczemy w zaleznosci od wielkosci okolo 10 -20 min w 200 stopniach, jezeli chcemy je zamrazac i podawac w pozniejszym czasie nie spiekamy bardzo bo pozniej przy odgrzewaniu lekko sie razumienia, zamrazamy zimne poukladne jedno na drugim w plastikowym pojemniku, zycze udanych letnich biesiad !
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka „kogutki”
Przekąski
Jajka galaretki
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Jajka „kogutki”
Jajka „kogutki” to świetny pomysł na przystawkę na wielkanocny stół. Ta przek...
Odsłon: 3447
Jajka galaretki
Jajka galaretki to nietypowa i niezwykle efektowna forma podania klasycznej,...
Odsłon: 5514