Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nasz ulubiony sposób na kolację. Zapiekane bułki oczywiście podane z sosem czosnkowym. Pycha!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19873
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 486
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 501
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6912
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243065
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19873
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 486
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 501
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6912
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243065
Składniki
Na rozgrzany olej wyłożyć posiekaną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Gdy się zarumienią, dodać pokrojoną pieczarki. Całość chwilę smażyć, mieszając od czasu do czasu. Gdy grzyby będą miękkie, doprawić do smaku. Bułki przekroić na pół i posmarować masłem, a następnie rozłożyć na nich pieczarki. Wierzch posypać startym żółtym serem. Piec 15min w 180 stopniach, aż bułki będą rumiane a ser się rozpuści.