Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonala przekaska lub nieodzowna czesc udanego przyjecia w formie bufetu. Szybkie, proste i bardzo smaczne.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 21
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2250
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 153
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 21
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2250
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 153
Składniki
Naklad pracy jest minimalny. Usunac lodygi z grzybów i posiekac bardzo drobno czosnek. Wstawic kapelusze do patelni do steków lub do naczynia zaroodpornego i polozyc na dno drobno posiekany czosnek. Przekroic pomidory i umiescic w każdym z grzybów pól plasterka pomidora i troche grubo posiekanych listków bazylii.
Pokroic ser na male kostki. Rozlozyc kostki sera równomiernie na wszystkie grzyby. Rozgrzac piekarnik do 220 ° C i umiescic naczynie z grzybami na srodkowej szynie w piekarniku. Po 10 minutach wlac na patelnie troche oliwy z oliwek i piec dalsze 10 minut.
Podawac z kwasna smietana doprawiona sola i pieprzem.