Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się je robi, a smakują świetnie!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12722
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1441
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13905
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5802
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12722
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1441
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13905
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5802
Składniki
Cukinię pokroiłam na plasterki o grubości ok 0,5 cm i podsmażyłam je z obu stron na bardzo małej ilości oliwy. Ciasto francuskie pokroiłam w kwadraty (mniej więcej) pasujące do foremek na mufinki. Wyłożyłam ciastem foremki, na dno położyłam cukinię, na to posiekaną cebulę, plasterek wędliny, ser żółty. Zapiekałam w 180 stopniach przez 17 minut.