Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się je robi, a smakują świetnie!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8487
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2975
Polecam.
Odsłon: 1734
Polecam.
Odsłon: 500
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8487
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2975
Polecam.
Odsłon: 1734
Polecam.
Odsłon: 500
Składniki
Cukinię pokroiłam na plasterki o grubości ok 0,5 cm i podsmażyłam je z obu stron na bardzo małej ilości oliwy. Ciasto francuskie pokroiłam w kwadraty (mniej więcej) pasujące do foremek na mufinki. Wyłożyłam ciastem foremki, na dno położyłam cukinię, na to posiekaną cebulę, plasterek wędliny, ser żółty. Zapiekałam w 180 stopniach przez 17 minut.