Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 446
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 446
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Składniki
Ser zetrzyj na tarce o dużych oczkach,Z parówek zdejmij osłonki.pomidory umyj,obierz,pokrój na grubsze plastry.Z kromek chleba odkrój skórki.
Niedużą,podłużną foreke lekko posmarować tłuszczem,wysypać warstwą sera,ułożyć na niej parówki(na dole 2,pózniej 3szt.)przesypać serem.na wierzchu położyć plastry pomidora,posypać serem.Przykryć kromkami chleba.zapiekać ok.10min/200''CPokroić zapiekanke w plastry.Smacznego!!!