Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita przekąska.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118377
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8491
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3133
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2256
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1596
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118377
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8491
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3133
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2256
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1596
Składniki
Wykonanie: Pieczarki dokładnie oczyścić. Odciąć kapelusze. A nóżki pokroić w drobną kostkę razem z cebulą. Następnie usmażyć na maśle z przyprawami i wystudzić. Do masy pieczarkowej dodać ubite białko, starty ser, oraz drobno pokrojoną natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać i napełnić kapelusze pieczarek. Po czym zapiec około 15 minut w temperaturze 225 stopni.