Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita przekąska.
Meksykańskie burrito robi się w miarę szybko. Burrito to mięso mielone z doda...
Odsłon: 3978
Faszerowane pieczarki zapieczone w piekarniku to pyszna przekąska. Tym razem...
Odsłon: 754
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 803
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 37
Oto idealna sałatka dla kobiet po 50 roku życia, które chciałyby zadbać o fig...
Odsłon: 1353
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 803
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 37
Oto idealna sałatka dla kobiet po 50 roku życia, które chciałyby zadbać o fig...
Odsłon: 1353
Składniki
Wykonanie: Pieczarki dokładnie oczyścić. Odciąć kapelusze. A nóżki pokroić w drobną kostkę razem z cebulą. Następnie usmażyć na maśle z przyprawami i wystudzić. Do masy pieczarkowej dodać ubite białko, starty ser, oraz drobno pokrojoną natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać i napełnić kapelusze pieczarek. Po czym zapiec około 15 minut w temperaturze 225 stopni.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Szybka przekąska z tortilli
Przekąski
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Przekąski
Grillowany camembert z sosem na bazie czerwonego wina i dżemu z owoców leśnych
Szparagi w cieście francuskim
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 37
Szybka przekąska z tortilli
Szybka i smaczna przekąska z tortilli z dodatkiem serka kanapowego , szynki o...
Odsłon: 766