Do góry

Przekąski Przepis na:

Zapiekane pieczarki

Zapiekane pieczarki

Autor:

Przepisów i artykułów: 2383 Ocena: 15392

Dodano:

Odsłon: 6093

Niesamowita przekąska.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Pieczarki dokładnie oczyścić. Odciąć kapelusze. A nóżki pokroić w drobną kostkę razem z cebulą. Następnie usmażyć na maśle z przyprawami i wystudzić. Do masy pieczarkowej dodać ubite białko, starty ser, oraz drobno pokrojoną natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać i napełnić kapelusze pieczarek. Po czym zapiec około 15 minut w temperaturze 225 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń