Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowita przekąska.
Wykonanie:
Pieczarki dokładnie oczyścić. Odciąć kapelusze. A nóżki pokroić w drobną kostkę razem z cebulą. Następnie usmażyć na maśle z przyprawami i wystudzić. Do masy pieczarkowej dodać ubite białko, starty ser, oraz drobno pokrojoną natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać i napełnić kapelusze pieczarek. Po czym zapiec około 15 minut w temperaturze 225 stopni.
Przepis dnia
Lekkie, smaczne, tanie i łatwe do zrobienia.
Odsłon: 34884
Ziemniaki z boczkiem, cebulką , czosnkiem i żółtym serem.
Odsłon: 2004
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 401
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 401
Składniki
Wykonanie: Pieczarki dokładnie oczyścić. Odciąć kapelusze. A nóżki pokroić w drobną kostkę razem z cebulą. Następnie usmażyć na maśle z przyprawami i wystudzić. Do masy pieczarkowej dodać ubite białko, starty ser, oraz drobno pokrojoną natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać i napełnić kapelusze pieczarek. Po czym zapiec około 15 minut w temperaturze 225 stopni.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Warzywno - grzybowe pierożki
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim. Szybka i prosta przekąska
Przekąski
Smażona przekąska ziemniaczana
Przekąski
Przekąska na każdą okazję
Warzywno - grzybowe pierożki
Moje pierogi warzywno - grzybowe, postanowiłam przygotować dla moich przyjaci...
Odsłon: 19
Szparagi w cieście francuskim. Szybka i prosta przekąska
Lekka i bardzo wiosenna przekąska. Przepis na szparagi w cieście francuskim z...
Odsłon: 84