Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisów na zapiekanki jest dużo ale ta wydaje mi się najlepsza,bo mojego pomysłu ;-)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Makaron np muszelki, gotujemy al dente.Brokuły gotujemy na pół twardo i odcedzamy.Serki topione rozpuszczamy w ok pół szkl wody,dodajemy 2 rozmącone jajka,przyprawiamy wg uznania.Parówki kroimy w plastry i podsmażamy razem z cebulką pokrojoną w piórka.W naczyniu żaroodpornym układamy warstwowo makaron,parówki,brokuły i na wierzch dajemy reszte makaronu.Całośc polewamy sosem "serowo-jajecznym"Pieczemy 30 min w tem 160 st C