Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisów na zapiekanki jest dużo ale ta wydaje mi się najlepsza,bo mojego pomysłu ;-)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 923
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5513
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8677
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17826
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 923
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5513
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8677
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17826
Składniki
Makaron np muszelki, gotujemy al dente.Brokuły gotujemy na pół twardo i odcedzamy.Serki topione rozpuszczamy w ok pół szkl wody,dodajemy 2 rozmącone jajka,przyprawiamy wg uznania.Parówki kroimy w plastry i podsmażamy razem z cebulką pokrojoną w piórka.W naczyniu żaroodpornym układamy warstwowo makaron,parówki,brokuły i na wierzch dajemy reszte makaronu.Całośc polewamy sosem "serowo-jajecznym"Pieczemy 30 min w tem 160 st C