Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taki rodzaj zapiekanki, gdy brakuje mi już pomysłu na obiad. Tworzę wtedy cokolwiek, np. takie COŚ ;)...
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 107
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 42
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35662
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 107
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 42
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35662
Składniki
Mięso umyć, pokroić i usmażyć z dodatkiem przypraw. Makron ugotować al dente i odcedzić. Mięso zmielić, dodać makaron, startą mozzarellę i groszek, wymieszać. Jaja wymieszać ze śmietaną. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, przełożyć makaron z dodatkami i zalać śmietanowym sosem.
Piec w temp. 140 stopni przez ok. 30-35 min. Smacznego!