Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taki rodzaj zapiekanki, gdy brakuje mi już pomysłu na obiad. Tworzę wtedy cokolwiek, np. takie COŚ ;)...
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8513
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1244
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10195
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4640
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 698
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8513
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1244
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10195
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4640
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 698
Składniki
Mięso umyć, pokroić i usmażyć z dodatkiem przypraw. Makron ugotować al dente i odcedzić. Mięso zmielić, dodać makaron, startą mozzarellę i groszek, wymieszać. Jaja wymieszać ze śmietaną. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, przełożyć makaron z dodatkami i zalać śmietanowym sosem.
Piec w temp. 140 stopni przez ok. 30-35 min. Smacznego!